Terje Tønnesen

Terje Tønnesen

Pensjonisten Terje fikk lavere kolesterol.

Tekst og bilde: Roald Sevaldsen

En aktiv friluftsmann

Det er typisk norsk å være god. 68 år gamle Terje Tønnesen er litt bedre. Den pensjonerte avdelingslederen i Veidekke er sunnheten sjøl. Stråler av glede og velvære etter nok en tur på Freikollen, 629 meter over havet.

Mye stillesitting på jobb

Mye stillesittende jobbing bak kontorpulten i Veidekke gjorde det nødvendig å komme seg ut etter endt arbeidsdag. Det har han fortsatt med etter at han ble pensjonist.

– Denne toppturen må jeg ha minst et par ganger i uka. Så snart kona har dratt på jobb, er jeg i farta og på vei opp på Freikollen.  I tillegg farter jeg mye rundt omkring i skog og mark, lufter bikkja til barna og pusler i hagen.

Mosjonisten

Terje karakteriserer seg sjøl som mosjonist, er allsidig, går mye på ski og liker å gå på skøyter.

– Jeg har vært i god form helt siden guttedagene, forteller pensjonisten som synes det er godt å leve. Hver eneste dag.

Slet med høyt kolesterol

– Et skår i gleden i alle disse årene har vært at jeg hadde et alt for høyt kolesterol, og mest av det dårlige kolesterolet. Dette plaget meg ikke fysisk, men jeg tenkte ofte på det. Siste måling hos legen for vel ett år siden viste 8,9 – et klart forhøyet kolesterol. Nå er kolesterolet brakt ned på et tilfredsstillende nivå under 5,0. Det skyldes ene og alene Olivita. Dette kosttilskuddet har gjort underverker hva kolesterolet mitt angår, ler Terje, som jevnlig er innom kompisen Ole Thomas Thomassen for å hente en ny ladning av livets olje*.

Ble anbefalt Olivita av kompisen

– Det var en kompis, Ole Thomas Thomassen, som fikk meg på trua til å begynne med Olivita. Nå tar jeg tar en slurk hver morgen. Jeg var nok i god form før jeg begynte med kosttilskuddet, men har siden aldri hatt strekkskader, aldri kjent smerter i muskler eller ledd. Det forteller sitt.

 

Merknad fra Olivita AS:
*Det å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten har vist seg å senke/redusere kolesterolkonsentrasjonen i blodet. En høy kolesterolkonsentrasjon er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom.

 

Andre som også bruker Olivita

Ole Lindbæk

Ole (71) fikk beskjed om at han aldri kunne løpe igjen. Olivita endret alt.
Ole Lindbæk

Anna Reiersen

Tidligere plaget både med stive ledd og psoriasis, nå er Anna sprekere og friskere enn på mange år. Det takker hun Olivita for.
Ole Thomas Thomassen

Ole Thomas Thomassen

Ole Thomas ble kvitt stive ledd og bedret kolesterolet.
Ingerlise Oudenstad

Ingerlise Oudenstad

Les eposten fra Ingerlise til Olivita AS