Randi Bushmann

Randi Bushmann

Randi slet med stive knær. Så fant hun «Livets olje»

Tekst og bilder: Magnus Joki Arild

-Olivita betyr mye for meg. Både fysisk og mentalt. Jeg har en så aktiv livsstil som jeg evner i henhold til forutsetningene. Olivita er med på å «smøre» leddene mine, sier Randi Buschmann.

Etter at kneet gikk ut av ledd for mange år siden begynte Randi å slite med smerter ved belastning. En kombinasjon av Olivita og fysisk aktivitet har gjort underverker for læreren med den aktive livsstilen.

-Jeg mangler litt brusk etter at kneet gikk ut av ledd for mange år siden. Jeg merker at dersom jeg ikke bruker Olivita får jeg smerter, og må være forsiktig. Jeg kjenner at oljen hjelper. Jeg holder kneet vedlike. Uten Olivita tror jeg ikke at jeg kunne ha gått på fjellet og gjort det jeg gjør, forteller hun.

Ble anbefalt etter røntgen

Randi forteller at hun ble anbefalt selolje på sykehuset etter at hun var inne til røntgen.

Valget falt på det eneste omega 3-kosttilskuddet som består av både sel – og olivenolje. Over 20 års studier på marine oljer, av professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll, har vist at synergien mellom de oljene kan være meget positiv for folks helse.

-Det har fungert perfekt for meg. Jeg har alltid Olivita med meg i bagasjen når jeg reiser.

-Hvorfor ble det Olivita?

-Det at produktet er produsert i Tromsø av folk herfra betyr noe for meg. Jeg føler at jeg kan være trygg på produktet, og det er viktig når man tar produkter som olje, svarer hun.

Frykten for å bli sittende

For en dame som gjennom hele livet har satt pris på en aktiv livsstil, er stillesitting hennes verste mareritt.

-Det er ikke alle skader som kan repareres, og da er det viktig at man kan gjøre noe som gjør at det blir bedre, så man ikke bare blir sittende. Å være aktiv for meg betyr alt. Både fysisk og mentalt. Det er kjempeviktig.

-Hva gjør du når du er aktiv?

-Jeg går i fjellet, padler, sykler turer. Spesielt det å gå i fjellet er viktig for meg, sier Randi Buschmann.

Se hvilket produkt Randi bruker