Linda Gjendem Rønning

Olivita er hudpleie innenfra ifølge Linda ved Klinikk Hud og Spa i Molde.

Tekst og bilde: Roald Sevaldsen

Hudpleie innenfra

– Olivita er hudpleie innenfra, ler Linda Gjendem Rønning, travel med å legge ansiktsmaske for å bremse hudens aldringsprosess på en kunde.

Sammen med ni medarbeidere driver 43-åringen Klinikk Hud og Spa i Molde. Tvers over Scandic Seilet, tre etasjer over byens badeland pleier Linda hud og masserer sjelefred og velvære inn i kropp og sinn hos møringer fra by og land. Hotellets gjester er også flittige brukere av klinikken.

– En dag uten jobb, er en dag uten mening, sier den godt gifte firebarnsmora fra Gjendem i Fræna.  Med en mann på sjøen seks uker i slengen, fire barn og to hunder som skal ut på tur, i tillegg til full jobb på klinikken i rosenes by krever masse overskudd.

I 2016 falt Linda stygt og fikk revet av en muskel i foten. Hun ble liggende og måtte gå med skinne og krykker et par måneder etter operasjonen.

Det lille ekstra

– Da falt hele kroppen sammen. Jeg fikk høre om Olivita fra en venninne, leste om dette kosttilskuddet som skulle være så bra og ble anbefalt å begynne å ta «livets olje». Etter noen uker merket jeg rent kroppslig bedring av hud, ledd og hår samtidig som jeg fikk mer overskudd. Du klarte det lille ekstra som kreves i hverdagen, spesielt da jeg var på opptrening. Dette skyldes blant annet Olivita som er blitt en naturlig del av kostholdet mitt.

– Jeg var ei uke i Syden, og lot flasken med Olivita stå hjemme. Da følte jeg at kropp og sinn ble satt tilbake. Du blir litt sånn avhengig, litt syken kanskje. Men du tror på det da du føler at Olivitaen har hjulpet deg, bedyrer klinikkeieren.

Andre som også bruker Olivita

Morten Gamst Pedersen

Riktig kosthold gjør at Gamsten henter viktige marginer som idrettsutøver
Randi Bushmann

Randi Bushmann

Randi slet med stive knær. Så fant hun «Livets olje»
Ole Lindbæk

Anna Reiersen

Tidligere plaget både med stive ledd og psoriasis, nå er Anna sprekere og friskere enn på mange år. Det takker hun Olivita for.
Dino Okanovic

Dino Okanovic

Dino (14) fotballtalentet som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Har fått mer fart i kroppen og bedre utholdenhet takket være Olivita.