Åshild Paulsdatter bruker Olivita omega-3 kosttilskudd

Åshild Paulsdatter Larsen

Åshild (57) fryktet det verste da leddene stivnet til.

– For tre år siden kjente jeg at leddene mine begynte å bli veldig stive, og jeg var faktisk bekymret for at jeg holdt på å få leddgikt. Jeg dro til fastlegen – og fikk utelukket leddgikt, innleder Larsen.

Problemet var imidlertid fortsatt til stede.

– Ei god venninne og en kollega av meg tipset meg i den forbindelse om Olivita. Det har jeg brukt siden, og jeg har bare blitt bedre og bedre. Jeg tror den har hjulpet meg masse, sier Åshild.


Se video hvor Åshild forteller om sine erfaringer med Olivita – Livets olje –

Mykere i leddene

Professorene Bjarne Østerud og Edel O. Elvevoll har forsket i over 20 år på marine oljer. Studiene har vist at synergien mellom kombinasjonen sel og olivenolje kan være meget positiv for folk helse – og spesielt leddproblemer har mange erfart opphører etter å ha brukt produktet.

– Forandring skjedde ikke over natten, men etter at jeg begynte med Olivita kjente jeg etter hvert at jeg var mykere i leddene, og jeg ble gradvis bedre og bedre, sier Åshild.

– Kjenner du ikke til smertene i dag?

– Veldig lite, men jeg kjenner det dersom jeg står over Olivita en uke. Da kjenner jeg at jeg blir stivere i fingrene. Min anbefaling er å bruke Olivita. Det er veien til evig liv, gliser hun.

Hverdagslykke

God helse betyr alt for den aktive 57-åringen. Både privat og i jobb.

– Det å kle på meg fjellskoene og være ute i naturen er livet mitt. Det betyr alt. Jeg er ute i fjellet året rundt – enten på ski eller føttene. Det er ren lykke og hverdagsmagi.

Det samme gjelder i jobben som vernepleier på sykehuset.

– I tillegg jobber jeg på sykehuset og har en travel hverdag som gjør at føttene mine knapt er i nærheten av belegget. Det innebærer at man må være i rimelig god form for å ha en sånn type jobb. Jeg går i 100 % stilling og det skal jeg gjøre i mange år til, sier Åshild Paulsdatter Larsen.

Les: Derfor får du leddsmerter
Les: Dette bør du gjøre for å lindre leddsmertene
Les: Slik lindrer du artrosesmerter

Merknad fra Olivita AS:
* Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler

 Tilbud akkurat nå

50 % på ditt første kjøp

Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement

Hjem

«Dette kosttilskuddet har gjort underverker hva kolesterolet mitt angår»

-Terje Tønnesen-

Terje Tønnesen bruker Olivita omega-3 kosttilskudd

 

 • For å kjenne effekten av Olivita anbefales det å bruke oljen regelmessig i minimum 2 måneder. Prøv den i dag til 1/2 pris. Gjelder valgfritt 2 måneders abonnement.
 • Ved bestilling av vårt prøvetilbud på Olivita 2 mnd. abonnement, vil du få tilsendt 2 måneders forbruk (3 enheter) til kr. 249,- + kr. 45,- i frakt. Totalt kr. 294,-. Normal pris er kr. 498,- + kr. 45,- i frakt. Totalt kr. 543,-

  Abonnement kan sies opp fortløpende og oppsigelsen vil tre i kraft med øyeblikkelig virkning. Unntaket er når varer er sendt fra oss som leverandør, normalt inntil 10 virkedager før du skal motta neste levering. Du forplikter deg derfor til å motta og betale for denne leveransen.

  Som abonnement får du faste forsendelser hver 2 måned for kun kr. 271,5,- per måned (totalt kr. 543,-) – inkl. frakt.

  Abonnementet kan endres når du vil. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det.

  Du må være minst 18 år for å kunne foreta kjøp av varer med betaling av faktura.

  Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
  Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

  Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per person. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

  Du får den aller beste kundeservice!
  Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 464 33 000 alle hverdager mellom klokken 08.30 og 15.45. Du kan også sende en mail til post@olivita.com

  Olivita AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice via post@olivita.com

  Vi ønsker deg en trygg og sikker handel!

  Vennlig hilsen Olivita AS